Izjave uporabnikov

Imela sem operativni poseg notranjih hemeroidov in polipa. Nekaj dni po posegu sem začela mazati rano s polhovim oljem in lahko povem, da je bil rezultat že takoj naslednji dan neverjeten. rana se mi je začela celiti, odvajanje blata je bilo neprimerjalo lažje, prav tako mi je pozdravilo tudi zunanje hemeroide. O polhovem olju sem slišala veliko se govoriti, ..., katero se žal, do sedaj, na tržišču ni dalo dobiti.  Zato vse zahvale podjetju Glis-Glis, katero mi je pomagalo, da sem s polhovim oljem lažje in hitreje prestala vse težave po posegu. Zelo ga priporočam,... še enkrat hvala.

Marcela, 35 let

 

Moja 5 letna hči ima atopični dermatitis. po priporočilu farmacevtke sva uporabljali vasićevo kremo iz srbije, ki pa se je izkazala za zelo dobro s slabim vzrokom (sestava te kreme je dokazana z diplomsko nalogo nine iz farmacije: http://odvisnostodkortikosteroidnihmazil.blogspot.com/2013/01/melem-cudezna-kremica-iz-srbije-vsebuje.html ). takoj sva prenehali z njeno uporabo. nastopil je odtegnitveni sindrom (koža se ji je popolnoma osušila in olupila). reševala sem z eucerinovo kremo. zadostovala je le za en teden. nato sem prišla do polhovega olja s katerim sem dopolnila nego. in glej, koža se je začela mehčati in obnavljati ter je na otip mehka. danes sploh ne vem kaj bi brez tega. iskreno in iz srca ga toplo priporočam. hvala naravi za tako darilo!

Liza, 40 let, Maribor

 

Polhovo olje Oleum Glis Glis sem pričela uporabljati zaradi težav z aknami in vneto kožo na obrazu. Že prvi teden po uporabi se je stanje kože zelo zboljšalo. Po redni uporabi enega meseca, sedaj dodajam le 1-2 kapljici olja v dnevno negovalno kremo in ohranjam lepo kožo.

Ivana, 19 let, Mantova, Italija

Pred 4 leti so mi diagnosticirali revmatoidni artritis in lupus. Zaradi agresivne bolezni se mi občasno na koži ustvarijo rane ter modrice, ki so zelo dolgotrajne in se s težavo celijo. Odkar uporabljam polhovo olje za mazanje ran se le te hitro zacelijo, koža na prizadetih mestih pa je mehka in prožna. Tudi modrice izginjajo veliko hitreje kot prej.

Radmila, 54 let, Kočevje, Slovenija

Po več letih težav s poškodovano želodčno sluznico (gastritis), številnih dietah in zdravilih, sem poskusila težave lajšati s polhovim oljem. Od takrat ga uporabljam za učinkovito in hitro pomoč pri bolečinah v želodcu in sem lahko končno opustila tudi jemanje klasičnih zdravil za želodec.

Jožica, 66 let, Ptuj, Slovenija

Ker je imel moj 3 letni otrok ponavljajoča se vnetja ušes in antibiotike tudi 3x v enem mesecu smo se odločili poiskati naravno sredstvo za lajšanje težav. Po preizkusu polhovega olja, nam v zadnjih dveh letih zaradi vnetja ušes ni bilo več potrebno obiskati zdravnika.

Danijela, 36 let, Novo mesto, Slovenija

Hemoroidi so zelo neprijetna težava, ki me spremlja že več let. Mazanje s polhovim oljem je zame edina hitra in učinkovita pomoč.

Andjelka, 74 let, Delnice, Hrvaška

Med kuhanjem se mi je pripetila nezgoda z vročim oljem, ki me je opeklo po roki. Polhovo olje sem pričel uporabljati že ob mehurju in delovalo je zelo pomirjevalno ter močno omililo skelenje in bolečino. Ob rednem mazanju s polhovim oljem se mi je opeklina zacelila presenetljivo hitro. Ostala je le blago rdeča lisa, ki je izginila po nekaj mesecih.

Domen, 36 let, Ljubljana, Slovenija