O nas

Podjetje Glis glis je mlado družinsko podjetje, ki se v svojem delovanju usmerja k naravi in ljudski tradiciji in ju povezuje z današnjim časom.

Polhova mast/olje je v ljudski medicini že stoletja znana po svojih ugodnih večnamenskih učinkih. Da bi ohranili to slovensko tradicijo in izročilo prednikov, ki sega vsaj do 16. stoletja, smo bogato in v svetovnem merilu edinstveno kulturno dediščino, zapakirali v skrinjico tradicionalnih znanj, novodobnih spoznanj in naravnega izdelka z veliko dodano vrednostjo.
Tudi novodobne raziskave, ki so rezultat tako lastnega raziskovalnega dela, kot sodelovanja z uglednimi inštitucijami in posamezniki, potrjujejo velik potencial rabe polhove masti in ugodne učinke tako na kožo kot na telo.

Skladno z rezultati našega dela, aktivno podpiramo dobrodelno delovanje in v dobrodelne namene prispevamo delež od vsakega prodanega proizvoda.

 

NAŠA ZGODBA

"Kot mamici treh otrok je moja prva skrb posvečena dobrobiti otroka.

Naša zgodba se je leta 2012 pričela z zdravstveno težavo moje hčere, ki smo jo uspešno odpravili z uporabo polhovega olja. Z olajšanjem, ki sem ga čutila ob pozitivnih učinkih olja, sem začutila tudi dolžnost ljudem predstaviti to naravno dragocenost in hkrati odgovornost, da se delovanje olja znanstveno utemelji oziroma podkrepi  tudi s strani stroke.

Ker gre za dragoceno surovino je za nas zelo pomembno, da je njena raba skrbna in usmerjena k najobčutljivejšim potrošnikom. V to skupino bi uvrstili predvsem dojenčke, otroke in starostnike. Seveda pa je olje primerno za vse, saj njegova 100% naravna sestava  in potrjena ustreznost olja za rabo tudi pri otrocih mlajših od treh let, nakazujeta na kakovosten naravni izdelek z veliko dodano vrednostjo.

Tako kot pripisujemo velik pomen rabi naravnih izdelkov, se obvezujemo tudi k dobrodelnemu prispevku družbi in se v celoti trudimo delovati skladno s tem načelom."

 

Danijela Erenda, ustanoviteljica podjetja

 

NAŠA VIZIJA ZDRAVJA IN TRAJNOSTI

naravno

Družbi ponuditi naravne in tradicionalne izdelke brez prisotnih strupenih kemikalij.

socialno + dobro

Podpiranje dobrodelnosti, varnosti in socialne pravičnosti.

raznolikost in produktivnost

Spodbujanje raznolikosti in produktivnosti na vseh področjih življenja - od kulturnih do ekoloških.

 

OBVEZA

Zavezani smo k poslovanju z integriteto in preglednostjo ter s skromnostjo in poštenostjo, saj si prizadevamo biti vedno boljši.